Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u koži i održava njen volumen, dajuci joj jedrinu i svež izgled. Nažalost posle 25.godine, ona postepeno isčezava, koža lica gubi tonus, postaje dehidrirana i umorna, i stvaraju se bore.

Hijaluronski fileri se sastoje iz čiste, kristalne hijaluronske kiseline, a suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijaluronske kiseline koja je tokom procesa starenja nestala.

Za vreme procedure, u lokalnoj anesteziji, uvodi se hijaluron u formi gela lagane teksture, direktno u kožu ili sluzokožu usana. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje oko 30 minuta, a rezulati su vidljivi odmah. U nasoj ordinaciji koriste se provereni i registrovani fileri poznati svuda u svetu: Juvederm, Teosyal i Restylane.

Hjaluronskim filerima se mogu u potpunosti ukloniti duboke bore (kao sto su nazolabijalne bore, bore oko usana i brade, oko očiju, na čelu i između obrva), korigovati oblik i veličina usana, povecati i oblikovati jagodice ili povratiti izgubljeni tonus obraza, te u tom smislu ovaj tretman pretstavlja odlicnu alternativu plastičnoj hirurgiji.

Hijaluronska kiselina u filerima se u potpunosti sjedinjuje sa onom koja je vec u koži, stimuliše produkciju novog kolagena, a u stanju je da veže i do 500 molekula vode što ima za posledicu efekat izrazite hidratacije, jedrine i mladalačke punoće.

Budite lepi i negovani, sačuvajte mladost.

Copyright 2017 © Lenka dental & aesthetics